Saturday, January 15, 2011

Not sure I agree with Tommy Smith... need to see a few wins first

http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-columnists/tommy-smith-column/2011/01/15/tommy-smith-on-lfc-kenny-dalglish-is-the-right-man-to-bring-back-liverpool-fc-s-fighting-spirit-100252-27989144/

Er Kenny rett mann for Liverpool? Hvem vet?

Mange frykter at han ikke er det. Har vært for lenge vekke fra fotballen og på mange måter tror jeg de kan ha rett.

Derfor tror jeg han har gjort noe veldig riktig i å hente inn Steve Clark og å jeg håper han lytter til Sammy Lee. Man skal ikke glemme at disse to har vært hos Bolton og Chelsea de siste årene. Bolton var de første som virkelig tok vare på all infomasjonen opta kunne gi dem og brukte den til deres fordel. Hvis man ser på hva Sam Allardyce gjorde som Bolton manager har mye med dette og gjøre. Mange faktorer spiller inn men see på hva Phil Brown gjorde med hull etter å ha gått i lære hos Big Sam. Sammy lee vil ha sett masse av dette hos Bolton da han var assistant manager og da han tok over selv i en kort periode i Bolton.

Det jeg liker med at man hentet inn Steve Clark er at han er en vinner type og har vært hos en klubb som klarte å skape vinner kultur gang på gang. Han har jobbet tett managere som Jose Morinho, Gianfranco Zola, Guus Hiddink, Luis Phillipe Scolari og har jobbet tett med vinnere som John Terry, Didier Drogba og Michael Essien.

Slikt må man lære fra...

King kenny kan være utdatert og gammeldags og tror det var noe av dette som gjorde at Roy Hodgson tapte for mye. Han forstod ikke at ting har utviklet seg og at man uten spillerenes buy in ikke kan vinne gang på gang på gang.

Igjen alt dette blir bare spekulasjon for man vet aldri hva som har skjedd bak lukkede dører. Vi fans og forstå-oss-på'ere....må bare suge till oss den info'en vi har tilgang på og gjette.

YNWA,
Stian

No comments: